fbpx

Services

Wat We Doen

Alle diensten om uw bedrijf te laten groeien

#1

Wanneer een bedrijf volloopt, zijn persoonlijke merken zoals Richard Branson of Gary Vaynerchuk verantwoordelijk voor de reputatie van hun bedrijf, maar ze richten zich op het opbouwen van de merkcultuur in plaats van op het promoten van hun eigen naam boven die van hun merk.

De vraag die je jezelf moet stellen is, ben je van plan om vele jaren en veel geld te besteden aan het opbouwen van jezelf tot een beroemdheidsmerk of zou je liever je tijd en geld besteden aan de marketing van je diensten en hoe je mensen helpt?

Merkbekendheid kost tijd, u wilt er zeker van zijn dat u de uwe op de juiste manier investeert, vanaf het begin.

Uw merk is ook een troef, zoals McDonalds, Adidas of Coke, dit zijn allemaal merken die miljoenen meer waard zijn dan het eigenlijke bedrijf. Als uw merk uw naam is, zal het moeilijk zijn om uzelf af te sluiten wanneer dat nodig is.

 

 

#2

E-commerce

Wij bieden een breed scala aan e-commerce-ontwikkelingsdiensten voor klanten over de hele wereld, waarbij we ervaring en competentie op zowel technologisch als creatief gebied laten zien.

Een van onze kerncompetenties is het leveren van E-Commerce oplossingen aan onze klanten wereldwijd, met behulp van open source aanpassingen zoals Joomla, Drupal, Magento, open cartand ook in de kern PHP en meer. Onze E-Commerce oplossingen bieden een mogelijkheid voor de klanten om moeiteloos bij uw producten/diensten te komen. Wij ontwerpen elke site zorgvuldig, rekening houdend met uw bedrijfsdoelstellingen en de eisen van de klant, wat resulteert in hoge kwaliteit E-Commerce sites die gemakkelijk navigeerbaar zijn. Ongeacht de aard van uw bedrijf, kunnen wij u helpen uw producten en diensten op een kosteneffectieve manier op de markt te brengen en te verkopen door gebruik te maken van onze E-Commerce experts.

 

 

#3

Web Ontwikkeling

To make your website truly functional and efficient, you should know some basic things about web development. Good web development is not just building an attractive and eye-catching website. Before starting a web development process you should carefully evaluate your market position. Once you make everything clear to yourself, you have to find an experienced and professional web development company that will bring your ideas to life.

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar webontwikkelingsbedrijf U.T.G. is het bedrijf dat je kunt vertrouwen.

Onze ervaren en deskundige teamleden weten hoe ze uw bedrijf kunnen laten voorgaan op de concurrentie. Met behulp van de website die u in staat zal zijn om de netto-bewoners te bereiken die niet bereid zijn om uit te gaan van hun huis en te zoeken naar de diensten die ze nodig hebben.

#4

Multi-media services

Video is een geweldige manier voor organisaties om hun boodschap over te brengen. De combinatie van beeld, tekst en geluid zorgt voor een boeiende ervaring die in korte tijd veel informatie overbrengt.

United Trade Group biedt commerciële videodiensten aan die organisaties helpen hun EU-beleidsboodschappen op een duidelijke en beknopte manier over te brengen. Onze videodiensten profiteren van onze diepgaande kennis van het EU-beleid, onze ervaring met hoogwaardige videoproductie en een gevestigd videodistributieplatform.

#5

Education System Services

Softwarearchitectuur verwijst doorgaans naar de grotere structuren van een softwaresysteem en gaat over hoe meerdere softwareprocessen samenwerken om hun taken uit te voeren. Software Design verwijst naar de kleinere structuren en behandelt het interne ontwerp van een enkel softwareproces. Aan het einde van deze tutorial zullen de lezers een goed begrip ontwikkelen van de concepten van softwarearchitectuur en ontwerpconcepten en zullen ze in staat zijn om het juiste model voor een bepaald softwareproject te kiezen en te volgen.

#6

ERP-systeem selectie

ERP-selectie is een cruciale beslissing voor elke organisatie. En om tot deze beslissing te komen, is de belangrijkste taak de ERP-evaluatie. Waar u zich op moet voorbereiden, is de turbulentie die elke nieuwe procesimplementatie ondergaat, in dit geval, tot het moment dat u Live op het ERP-systeem bent.

Onze partners

Diensten voor een hogere klanttevredenheid

Heeft u een project in gedachten?

Vraag een offerte aan

nl_BEDutch